Boriko

Rólunk

Kik vagyunk?

Belics Tibor és Ildikó. A keresztneveinkből jött létre a Boriko   szó. Több éve járunk kézműves tanfolyamokra, tanultunk, fejlődtünk. Megtaláltuk az ideális partnert, mentorunk Kardos Zsófia személyében, akinek nagyon sokat köszönhetünk mind emberileg, mind szakmailag, aki tanácsaival, útmutatásaival rengeteget segít nekünk és az ő révén megismerhettük a kiváló minőségű Cadence termékeket, ezért úgy döntöttünk létrehozzuk a webáruházunkat és mellette a kreatív műhelyünket.

„Just CADENCE is enough for you!” vagyis „Cadence és semmi más!”

Szeretnél különbözni az átlagostól és valóra váltani egyedi, kreatív álmaidat?  Megbízható, minőségi, profi termékeket keresel? Akkor jó helyen jársz!

A török hobby ipar vezető aranyérmes márkája a Cadence. Anyacégünk a Cadence Art & Hobby Paints megkapta a nemzetközi arany csillagot a “minőség, kiválóság és innováció” kategóriában. A többi Cadence családtaghoz hasonlóan nagyon büszkék vagyunk, arra hogy a Cadence nemzetközi csapatának tagjai lehetünk, és ezt a minőséget mi is képviselhetjük. Rendkívül innovatív, magas minőségű termékei mögött komoly szaktudású ipari háttérbázis és egyedi tervezésű design, fiatalos lendületű, fantáziadús menedzsment és profi marketing áll. Termékeink semmilyen toxikus anyagot nem tartalmaznak, megfelelnek a legszigorúbb környezet és humánbiztonsági előírásoknak.

Ha még soha nem kézműveskedtél, de most kedvet kaptál hozzá, és nem tudod hogyan fogj neki, gyere el csoportos vagy egyéni tanfolyamainkra! Csoportos tanfolyamaink időpontját folyamatosan közzétesszük itt a honlapunkon illetve a Facebook oldalunkon. Egyéni tanfolyamokat előzetes egyeztetés után tartunk.

Felkeltettük a figyelmed?
Nézd meg termékeinket!